Doelstelling

Wij van Zwanger en nu hebben ons tot doel gesteld om vrouwen en hun partner zoveel mogelijk en kwalitatief hoogstaande informatie te verschaffen op een zo overzichtelijk mogelijke website.

Dit willen wij doen door de gang van zaken te bespreken rondom de zwangerschap enerzijds, en daarbij een plezierige en persoonsgerichte leesstijl te gebruiken anderzijds. Wij willen hiermee bereiken dat je graag en makkelijk op deze site kunt lezen, maar je dan ook persoonlijk voelt aangetrokken.

Wij gaan er namelijk vanuit dat als je op deze site terecht komt je of met zwangerschap te maken hebt of gaat hebben, of je vindt het een interessant onderwerp. Dit maakt dat het fijn is om door de tekst gegrepen te worden en je een gevoel te geven dat de tekst speciaal voor jou geschreven is.

Ondanks dat wij proberen de informatie zo feitelijk en precies mogelijk weer te geven, kunnen wij niet voorkomen dat er fouten in staan. Dit kunnen taal- of schrijffouten zijn of verkeerd geschreven informatie. Wanneer je dit aantreft, willen wij dit graag weten, zodat we het kunnen aanpassen.

Ondanks onze kwaliteit informatie, zijn wij geen medisch opgeleid personeel en kunnen wij niet bepalen of iets goed of fout is. Wanneer je twijfelt over iets, kun je altijd de vraag aan ons voorleggen.Wij zullen dan proberen antwoord te geven en dit opeen zo kort mogelijke termijn.

Echter voor deze service alsmede voor de informatie op deze site kunnen wij door de eventuele fouten dan ook niet volledig instaan. Wij raden je dan ook aan, bij het definitief maken van een keuze, altijd contact op te nemen met je eigen (huis)arts, verloskundige of ander medisch opgeleid personeel.