Hulp

Zwanger en nu .nl heeft zich tot doel gesteld vrouwen en hun partners alle mogelijke informatie te verschaffen over zwangerschap die ze nodig hebben. Zwangerschap is een persoonlijke kwestie en daarom kan het zijn dat je niet het antwoord vind wat je nodig hebt. In dat geval kunnen wij je helpen met het vinden van een passend antwoord.

Maar ook als je moeite hebt met het maken van keuzes, kunnen wij een vertrouwelijke gesprekspartner zijn. We proberen je daarbij een luisterend oor te geven, gerust te stellen of in te lichten.

We zullen naar je verhaal luisteren en je proberen te helpen met het vinden van een antwoord, keuze of oplossing. We kunnen ook een juiste instantie voor je zoeken en je daar naar doorsturen.

Wij zijn geen medisch, psychologisch of verloskundig opgeleid personeel, maar wij kunnen een persoonlijk luisterend oor bieden. Hierdoor kunnen we geen medisch, psychologisch of verloskundig advies geven of diagnose stellen. We kunnen wel kijken of je standaard symptomen vertoond

Natuurlijk kun je ook onze hulp verwachten wanneer je informatie nodig hebt die nog niet op onze site hebt.

Wanneer je gebruik wilt maken van onze hulp-service kun je onderstaande formulier invullen. Hierna zullen wij contact met je op nemen voor het bespreken van de opties.

Deze hulp-service gaat uitsluitend via de mail en is voor het eerste en tweede consult gratis. Hierna zullen we een kleine vergoeding moeten vragen.

Wanneer je meer informatie hierover wilt, vul dan onderstaande formulier in.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


4 + = elf

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>