Zwangerschapstest

Wil je een zwangerschapstest online doen ? Dit is erg moeilijk te realiseren, omdat conventionele zwangerschapstest de uitslag bepalen aan de hand van je hormoonlevels. Een zwangerschapstest zonder deze hormoongegevens zijn dan ook niet altijd even betrouwbaar. Maar omdat er toch vraag naar is hebben we hier een invullijst geplaatst die kan aangeven of en met welke kans er sprake is van een zwangerschap. Deze zwangerschapstest is gebaseerd op een menstruatiecyclus van tussen de 26 en de 30 dagen.

Hoe deze zwangerschapstest te gebruiken.

Wanneer je deze test wilt gebruiken volg dan gewoon de stappen. Denk goed na voor je wat invult, zodat je niet de verkeerde keuzes maakt. Het beste antwoord krijg je als je maar één optie tegelijk kiest. Wanneer je niet zeker weet kies dan het antwoord dat het dichtste bij de waarheid ligt. Bij twijfel of je zwanger bent, raadpleeg een dokter. Wanneer je je ovulatie moet berekenen, klik dan hier.

De zwangerschapstest

 

Wanneer je denkt door deze test dat je mogelijk zwanger kunt zijn. Raadpleeg dan je huisarts. Ook wanneer deze test aangeeft dat je niet zwanger bent, hou de voortgang goed in de gaten. Wanneer er wat veranderd, doe de test opnieuw of raadpleeg je huisarts. Elke lichaam en vrouw is anders dus je kunt afwijkende uitkomst hebben. Bij twijfel altijd een huisarts raadplegen.

Reacties zijn gesloten.