Zwangerschapstest

Wil je een zwangerschapstest online doen ? Dit is erg moeilijk te realiseren, omdat conventionele zwangerschapstest de uitslag bepalen aan de hand van je hormoonlevels. Een zwangerschapstest zonder deze hormoongegevens zijn dan ook niet altijd even betrouwbaar. Maar omdat er toch vraag naar is hebben we hier een invullijst geplaatst die kan aangeven of en met welke kans er sprake is van een zwangerschap. Deze zwangerschapstest is gebaseerd op een menstruatiecyclus van tussen de 26 en de 30 dagen.

Hoe deze zwangerschapstest te gebruiken.

Wanneer je deze test wilt gebruiken volg dan gewoon de stappen. Denk goed na voor je wat invult, zodat je niet de verkeerde keuzes maakt. Het beste antwoord krijg je als je maar één optie tegelijk kiest. Wanneer je niet zeker weet kies dan het antwoord dat het dichtste bij de waarheid ligt. Bij twijfel of je zwanger bent, raadpleeg een dokter. Wanneer je je ovulatie moet berekenen, klik dan hier.

De zwangerschapstest

 

Wanneer je denkt door deze test dat je mogelijk zwanger kunt zijn. Raadpleeg dan je huisarts. Ook wanneer deze test aangeeft dat je niet zwanger bent, hou de voortgang goed in de gaten. Wanneer er wat veranderd, doe de test opnieuw of raadpleeg je huisarts. Elke lichaam en vrouw is anders dus je kunt afwijkende uitkomst hebben. Bij twijfel altijd een huisarts raadplegen. Wij hebben ook andere zwangerschapstesten hier en hier.

Review op: Zwangerschaptest
Reviewer: Josje Kuipers
Wanneer:
Titel: Het is een fijne basistest.
Review:
Het is een fijne basistest. Je kunt hem op het internet doen, en dat is fijn als je het niemand wil laten weten. Maar het brengt niet 100% zekerheid. Ook is het soms te algemeen omschreven. Een zwangerschapstest met hormonen is uiteindelijk toch beter. Gelukkig biedt deze site ook de mogelijkheid deze te kopen. Een 8.
Beoordeling: 8

Reacties

Zwangerschapstest — 1 reactie

  1. Het is een fijne basistest. Je kunt hem op het internet doen, en dat is fijn als je het niemand wil laten weten. Maar het brengt niet 100% zekerheid. Ook is het soms te algemeen omschreven. Een zwangerschapstest met hormonen is uiteindelijk toch beter. Gelukkig biedt deze site ook de mogelijkheid deze te kopen. Een 8.<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zes − = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>